Lúpežné prepadnutie matky s kočíkom.

17.08.2013 Bratislava

Policajti v Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V pátrajú po dvoch neznámych páchateľoch, ktorí sa dopustili dňa 15.8.2013 lúpežného prepadnutia v jednom z obytných domov na Betliarskej ulici v Bratislave.
Prvý z páchateľov nastúpil vo večerných hodinách do výťahu obytného domu, v ktorom bola poškodená, 29 ročná žena z Bratislavy spolu so svojím maloletým synom v kočíku. Tam poškodenú fyzicky napadol a z kočíka jej odcudzil tašku s obsahom finančnej hotovosti a ďalšie vec osobnej potreby. Na druhom poschodí páchateľ odovzdal svojmu komplicovi odcudzenú finančnú hotovosť vo výške 5,-€, poškodenú opäť napadol a následne obaja páchatelia ušli na doposiaľ neznáme miesto.
Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre zločin lúpeže formou spolupáchateľstva.

K popisu páchateľov:

1) páchateľ: 180 cm vysoký, 80 – 85kg, tvár mal zahalenú
2) páchateľ: krátke kučeravé vlasy hnedej farby, oblečené svetlé tričko motorkárskou kuklou, na hlave mal šiltovku tmavej farby, oblečenú mal tmavú mikinu na zips s dlhými rukávmi bez kapucne, čierne dlhé nohavice, obuté mal šnurovacie tenisky tmavošedej farby. s krátkymi rukávmi, oblečené krátke karované nohavice pod kolená, obuté tenisky so suchým zipsom tmavej farby.

V tejto súvislosti sa polícia obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc.

V prípade, ak si občania všimli dňa 15.8.2013 v čase o 20:00 hod v blízkosti obytného domu na Betliarskej ulici v Bratislave dvoch unikajúcich mužov, alebo akékoľvek podozrivé konanie, žiadame ich aby informácie poskytli na bezplatnom čísle polície 158, prípadne tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
 
npor. Mgr. Michal Szeiff
hovorca KR PZ v Bratislave
 

Vyberte región